TennisClub Born

Clubkleding

Sinds vorig jaar biedt TC Born de competitie teams de mogelijkheid om een eigen clubshirt van TC Born aan te schaffen. Dit vergroot de herkenbaarheid van onze club en geeft een professionele uitstraling. Tevens geeft dit ons de mogelijkheid om extra sponsorgelden voor de club binnen te halen.
De T-shirts worden standaard voorzien van de naam TC Born op de voorzijde, kleine logo Matchpoint op de mouw en Q-Teez (drukker) op hals hoogte.

Het belangrijkste doel is dat verder op de achterzijde natuurlijk de naam van de teamsponsor komt te staan. Hierbij zijn wij nog op zoek naar nieuwe shirt sponsors en vragen jullie als leden dan ook om deze mee te werven voor ons. De teams van vorig jaar spelen natuurlijk ook dit jaar in dezelfde tenues.
 
Wij bieden hiermee het volgende aan:

  • Jeugdteams kunnen gezamenlijk een T-shirt (merk Hummel) bestellen voor een prijs van €15 per stuk. 
  • Senioren teams kunnen gezamenlijk een T-shirt (merk Sjeng) in zowel een dames als heren uitvoering bestellen voor een prijs van €30 per stuk. 
  • De sponsorcommissie bepaalt zelf welke sponsor erop de T-shirts komt te staan; indien jullie zelf een sponsor hebben als team dan horen wij dit graag. Alle sponsoring loopt natuurlijk wel via de sponsorcommissie. 
  • De kosten om een team te sponsoren bedragen:Jeugdteam €150 inclusief bedrukking voor het eerste jaar en 100 euro voor het tweede jaar. 
  • Senioren team €175 inclusief bedrukking voor het eerste jaar en €125 voor het tweede jaar.

Wij hopen dat er nog teams zijn die in aanmerking willen komen voor deze shirt sponsoring. Gelieve dit zo snel mogelijk kenbaar te maken aan de sponsorcommissie. Potentiele sponsors graag zo snel mogelijk melden bij onze sponsorcommissie.
 
Meer info? Neem contact op met Caroline Grispen of Esther Neven of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Jeugd Dames Heren
t shirtJeugd t shirtDames t shirtHeren

Bardienst vandaag

Geen dienst
Vakantie

Aktiviteiten 2019

Start Clubkampioenschappen GD
Mon 19-08
HotSummer toernooi
Sat 24-08 @ 10:00 - 18:00
Wat en Half Wat toernooi
Sun 01-09
RollerLoper toernooi
Sun 08-09
Uitwisseling Jeugd Zuid Limburgse clubs
Sat 05-10
Aktiviteit jongste jeugd
Sat 26-10
Finale Clubkampioenschappen
Sat 02-11

Inloggen

Username = knltb-pasnr.

 

gtr munstergeleen oirsbeek rosus sltc tcpantarhei TC Bicht '14 ltcUrmond