Vrijwilligersavond zaterdag 2 november

tcb logo jpg small

Beste leden,

Hierbij nodigen wij als bestuur iedereen uit voor onze vrijwilligersavond op zaterdag 2 november vanaf 19.30 uur.

Vrijwilliger is iedereen die zich op enigerlei wijze belangeloos heeft ingezet voor onze club door mee te helpen met het onderhoud van de banen, opknappen van het park of een activiteit heeft mee georganiseerd of op een andere wijze een steentje heeft bijgedragen. Zonder vrijwilligers is een club runnen namelijk niet mogelijk. Daarom hierbij alvast onze hartelijke dank voor iedereen zijn of haar bijdrage.

 Wij starten zaterdag 2 november in ieder geval met de finale van de clubkampioenschappen Heren Enkel B om 19.30. Daarna zullen wij er een gezellige avond van maken met elkaar onder het genot van gratis hapjes en drankjes.

Wij hopen zoveel mogelijk vrijwilligers te ontmoeten die avond.

Wij vragen u wel om even via [Formulieren] op de site in te schrijven zodat we ongeveer weten hoeveel vrijwilligers aanwezig zullen zijn.

Update

Beste leden,

Hierbij een update van het programma op zaterdag 2 november:

- Van 18-19 uur worden de halve finales van de clubkampioenschappen heren enkel B gespeeld: Thijs Caris tegen Guido Zeelen en Rien van Wiggen tegen Rene Schlachter.
- Van 19.30- 20.30 wordt de finale heren enkel B gespeeld.
- Tijdens de aansluitende gezellige vrijwilligers- en sponsoravond zal er een quiz worden georganiseerd door Caroline en Sander.

Schrijf jullie allemaal in via de site zodat we weten wie wij op de vrijwilligersavond mogen verwelkomen.

 

Namens het bestuur,
Jos Kuijper, Voorzitter