TennisClub Born

Nieuwe manier van contributies innen

De inning van de contributie zal gebeuren in week 13 vanaf 26 maart.

contributie

Op de Algemene ledenvergadering van 14 januari 2018 is gemeld dat de ledenadministratie overgaat van het huidige systeem (PC Leden) naar een online systeem van de KNLTB (KNLTB Club). Dit systeem biedt mede de mogelijkheid om de inning van contributies, trainingsbijdragen en competitiebijdragen te verzorgen voor TC Born.
Daarom zal dit jaar de inning van deze bedragen worden uitbesteed aan KNLTB Collect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: KNLTB Collect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel voor de leden als voor TC Born voordelen op. Het voordeel voor de leden is het gebruiksgemak waarmee betalingen voldaan kunnen worden.

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?
KNLTB Collect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over. KNLTB Collect zal via SMS en e-mail betaalverzoeken sturen aan alle leden. Zorg er daarom voor dat onze ledenadministrateur Ben Resing (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) de juiste gegevens van u heeft. Door op een link te klikken in de e-mail komt u op uw persoonlijke betaalpagina van KNLTB Collect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u kiezen om uw contributie in één keer of in termijnen te betalen. Betalen in één keer gaat via iDEAL. Betalen in termijnen (2) kan alleen via automatische incasso. De kosten voor betalen in 2 termijnen bedragen €2,50 per termijn voor totaalbedragen boven €150. Voor totaalbedragen onder €150 zijn deze kosten €1,50 per termijn. Bij betaling via iDEAL betaalt u niets extra en u kunt zelf bepalen wanneer u het bedrag gaat overmaken (binnen de betalingstermijn natuurlijk)
Zoals gemeld op de ALV zal indien men niet betaalt per automatische incasso of iDEAL €25 aan administratiekosten in rekening worden gebracht.
Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal worden verstrekt aan KNLTB Collect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor KNLTB Collect en u als clublid. Dit is noodzakelijk voor de verwerking van de betalingsgegevens. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens, artikel 8. U als clublid kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande neemt u dan contact op met onze penningmeester Kees van Breemen ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Aktiviteiten 2019

Wintertoernooi
Sat 26-01 @ 19:00 - 23:00
Algemene LedenVergadering
Sun 03-02 @ 10:00 - 12:00

Inloggen

Username = knltb-pasnr.

 

gtr munstergeleen oirsbeek rosus sltc tcpantarhei TC Bicht '14 ltcUrmond