TennisClub Born

 Commissie Tennis

 

Luc Meeks

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

René Schlachter
Ivo Claassen
Quirine Verwer
Paul Vaessens

De Commissie Tennis organiseert alle recreatieve toernooien voor onze seniorleden.

Wij hebben ons al doel gesteld zoveel mogelijk leden op een leuke en recreatieve manier te enthousiasmeren voor de tennissport bij TC Born.

Ons motto is hoe meer zielen hoe meer vreugd. Daarom vragen wij ook alle nieuwe en beginnende leden om vooral mee te doen want je leert zoveel mensen kennen en het maakt niet uit op welk niveau je speelt. Dus aarzel niet en schrijf gewoon in!

Voor 2018 organiseren wij veel plezier de volgende activiteiten:

  • Openingstoernooi incl. korte clinic: Traditioneel openen wij het buiten seizoen met ons gezellige openingstoernooi! Het openingstoernooi wordt dit jaar gehouden op zaterdag 31-3-2018
  • Husselavond: Terug van weggeweest! Tijdens de husselavond heb je de kans om eens met anderen te spelen. Dit levert vaak mooie en uitdagende combinaties op. Vanaf de start van het seizoen zal dit iedere donderdag avond plaats vinden.
  • Singleladder: In deze nieuwe opzet gaat het er echt om! Wij mag zich aan het einde van het seizoen de single koning noemen van TC Born ? Meer informatie volgt…
  • Darten: Vreemde eend in de bijt maar wel ieder jaar reuze gezellig. Dit jaar darten wij op zaterdag 24-2-2018 en wie weet volgt er nog een 2de keer!
  • Late Night toernooi/Vrijwilligersavond: De naam zegt al.. Dit toernooi is voor de echte nachtbrakers. Deze mooie avond zal dit jaar plaats vinden op Zaterdag 27 oktober.
  • Clubkampioenschappen dubbel: Nieuw op de agenda dit jaar: De clubkampioenschappen dubbel! Welke dubbelspelers mogen een jaar lang met de eer van clubkampioen strijken ? Datum van dit toernooi is zal nog worden bepaald.
  • Leerlingen Toernooi: Toernooi specifiek voor de deelnemers aan de traingingen om zo te proeven aan wedstrijdtennis. Datum 24 juni.
  • Roller Loper toernooi: Jaarlijks terugkerend toernooi voor tennis in een rolstoel. Samen met een valide tennisser vormen zij dan een koppel. Datum 2 september.

Tenslotte willen we met trots vermelden dat onze commissie is uitgebreid met twee nieuwe leden namelijk:

Ivo Claassen & Quirine Verwer. 

Wij hopen jullie allen in groten getale te mogen begroeten bij onze activiteiten in 2018.

Namens de CT,

Luc Meeks