TennisClub Born is gelegen op Sportpark "Het Anker" in Buchten

 

olsBornGeachte vrijwilliger,

Zondag 2 juli 2023 barst het Oud Limburgs Schuttersfeest weer los! Het evenement zal georganiseerd worden door Schutterij St. Martinus Born, die medio 2022, na een zinderende finale, de felbegeerde Um mee naar huis mocht nemen. Na 121 jaar heeft de schutterij den Um, weer naar Born gebracht!

Een evenement van de grootte van het OLS kan alleen georganiseerd worden met de hulp van vrijwilligers. De organisatie zoekt dan ook mensen die zich in willen zetten om samen met Schutterij St. Martinus dit evenement te laten slagen. Wij zijn dus op zoek naar jullie. We gaan er samen voor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt! De organisatie zoekt niet alleen vrijwilligers voor het OLS zelf maar ook voor evenementen vóór en na 2 juli zijn vrijwilligers nodig. De eerste stap is gezet. Wij hebben ons als vereniging aangemeld om vrijwilligers te werven voor het OLS 2023 in Born.

Meld je aan en steun onze vereniging!
Het OLS winnen is een geweldige prestatie en het organiseren van het OLS is een grote eer. Dat kan een schutterij niet alleen. Dat doen we samen met verenigingen, met mensen uit de gemeenschap, uit de hele regio. Iedereen kan meewerken om dit evenement te doen laten slagen. Als vereniging willen wij hier ook een bijdrage aan leveren.
Naast het feit dat je bijdraagt aan één van de grootste culturele volksfeesten in Limburg steun je, bij een positief saldo, ook je eigen vereniging financieel. Een gedeelte van de eventuele opbrengst gaat namelijk direct terug naar het verenigingsleven.

Niet onbelangrijk, bij een positief saldo spek je onze clubkas, maar als vrijwilliger krijgt je onderstaande ervoor terug:
Een onvergetelijke ervaring als vrijwilliger
Je bent onderdeel van het grootste cultureel historisch volksfeest van Nederlands- & Belgisch Limburg
Lunch, frisdrank, Koffie of Thee tijdens werk
Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van de voorbereidingen voor het OLS via de Socials & Nieuwsbrief
Een OLS 2023 T-shirt
Een feestavond voor alle vrijwilligers (7 juli 2023)

Motiveer ook vrienden, kennissen, familie en bekenden!
We zouden het tof vinden dat jij je gaat aanmelden als vrijwilliger. Maar je kunt meer voor onze vereniging betekenen. Vraag vrienden, kennissen, familie en bekenden om ook vrijwilliger te worden. Zij kunnen bij de aanmelding aangeven dat ze voor onze vereniging als vrijwilliger actief zijn. Vraag dus je vrienden, kennissen, familie en bekenden om ook een steentje bij te dragen aan het OLS en daarmee het verenigingsleven.

Aanmelden is heel erg makkelijk. Klik hier of scan de QR code en het aanmelden kan beginnen.

qrOLS

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur

©TCBorn -  webmaster@tcborn.nl  - Joomla 4.2.9 - KvK 40186314