You are not connected. The newsletter may include some user information, so they may not be displayed correctly.

Breaking News

Breaking News

 

‍Nieuwsflits


‍Breaking News


‍Beste leden,


Dringende oproep vrijwilligers voor Open Toernooi TC Born 

Van maandag 8 t/m zondag 14 juli organiseert TC Born weer het gezellige en sportieve Open Toernooi.  Meer dan 75 deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld. Het park en de banen zijn tiptop in orde gemaakt door een aantal gewaardeerde vrijwilligers. En de tennisbanen zijn in goede conditie, mede door extra onderhoud door Het Anker. Met vele sportieve wedstrijden en een gezellige afsluitende barbecue op de finaledag belooft het een mooi toernooi te worden.  


We hebben echter nog dringend behoefte aan vrijwilligers die een kantinedienst willen draaien. Meld je daarom svp snel aan voor een kantinedienst tijdens de toernooiweek, in het bijzonder voor een dienst op zaterdag en/of zondag. Je kunt je aanmelden op onze website via de kantinedienstplanner.  


Hoewel nieuwe leden geen vrijwilligersdiensten hoeven te verrichten, roepen we ook deze leden op om ons te helpen bij de organisatie van ons gezellige toernooi. 

 

Stand van zaken renovatie sportcomplex Het Anker 

Het bestuur van TC Born heeft zowel mondeling als schriftelijk in de afgelopen periode regelmatig overleg gevoerd met de gemeente aangaande onze wensen voor nieuwe banen. Zowel de urgentie als de wensen voor de banen en accommodatie zijn besproken. Met de dringende vraag hiermee rekening te houden in de plannen voor de renovatie. Thans heeft Sportfondsen Nederland op verzoek van de gemeente een plan ingediend waarin een drietal scenario’s is uitgewerkt voor sportcomplex Het Anker. 


Woensdag 3 juli a.s. is door de gemeente een informatieavond georganiseerd voor bestuurders van de verenigingen die gebruik maken van Het Anker. Het voorliggende plan van SFN is via de openbare raadsinformatie thans in te zien. Wij hebben deze informatie beschikbaar gesteld op onze homepage rechts in de box met titel "Gemeente&HetAnker". Wel ff inloggen.


Wij hopen op een spoedig besluit van de gemeente aangaande de toekomst van sportcomplex Het Anker en vertrouwen erop dat er rekening gehouden kan worden met de wensen van TC Born.  


Met sportieve groet.

Namens het bestuur van TC Born,

Marja Canisius, secretaris 

 


‍


 

Â