You are not connected. The newsletter may include some user information, so they may not be displayed correctly.

Van de bestuurstafel 20240816

Van de bestuurstafel 20240816

 

‍Nieuwsflits


‍Van de bestuurstafel 20240816


‍

Beste leden,

 

Toekomst TC Born

 

Zoals jullie hebben kunnen vernemen heeft de Gemeente het plan opgevat om Het Anker terug te kopen van de Witse B.V.

De voortgang en de beoordeling van de plannen zullen nog in de komende raadsvergaderingen worden besproken. Tevens voert de Gemeente gesprekken met Het Anker om te kijken of de exploitatie (tijdelijk) verlengd kan worden, totdat er duidelijkheid is over de toekomst op lange termijn.

Voor de officiële berichtgeving van de Gemeente verwijzen we naar de documenten op onze website onder ‘Gemeente&HetAnker’.

Het is duidelijk dat we nieuwe banen nodig hebben, dat heeft de Gemeente ook bevestigd. Helaas lijkt dat nu voor het seizoen 2025 niet reëel. Wij vertrouwen er echter op dat we in ieder geval volgend jaar nog gebruik kunnen maken van de banen en de kantine op de huidige locatie.

Onze banen zijn veel beter dan de afgelopen jaren, het intensieve onderhoud door Het Anker en de Parkcommissie heeft er voor gezorgd, dat de banen ook na een fikse hoosbui heel snel weer bespeelbaar zijn. Mits het onderhoud blijvend goed wordt uitgevoerd, kunnen we daarom zeker nog een jaar door op de huidige banen.

Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat de Gemeente en de Witse B.V. uiteindelijk tot overeenstemming gaan komen. 

Het bestuur wil om bovengenoemde redenen het komende jaar doorgaan met een beleid dat zich richt op een constructieve toekomst. Vanuit de Nieuwe Banencommissie ligt een opbouwend wensenpakket klaar voor de nieuwe banen op ons tennispark. Daarnaast is mede door een actieve inzet van de Jeugdcommissie in de afgelopen periode het ledental, in het bijzonder het aantal jeugdleden, weer toegenomen. We zien hierin goede mogelijkheden onze ambitie om een regionale functie te vervullen voor de tennissende jeugd uit de omliggende dorpen verder vorm te geven. 

Wij blijven graag in contact met onze leden over het toekomstperspectief van onze club.

Voor vragen aan het bestuur kun je een e-mail sturen naar

secretaris@tcborn.nl.

 

Met vriendelijke groet.

Namens het bestuur,

Harry Verjans, voorzitter TC Born

 

Oproep aan alle leden: Kantinediensten nodig!


We zijn trots op onze mooi opgeknapte kantine en het gezellige terras. Breakpoint vormt zo een centrale plek voor een gezellig samenzijn na een mooie avond tennissen. De kantine is in principe open van maandag t/m donderdag van 19.30u. tot 23.00u. 


Helaas zijn er momenten waarop we de kantine niet kunnen openen door een tekort aan bardienstvrijwilligers. We hebben daarom jullie hulp nodig!


Schrijf je svp nu in voor de openstaande kantinediensten. Door dit te doen, kunnen we de kantine vaker open houden en voldoe je meteen aan de verplichte vrijwilligersdiensten. Ook als je de verplichte vrijwilligersuren al ingevuld hebt of bent vrijgesteld vanwege overige activiteiten, kun je eenmalig alsnog een dienst inplannen tegen een vrijwilligersvergoeding van 20 euro.


Je vindt de kantinedienstplanner op de homepage van onze website.

Alvast bedankt voor jullie betrokkenheid.


Aankomende activiteiten in 2024


Reserveer deze datums alvast in jullie agenda.


  • Ouder – Kind Toernooi: zondag 1 september organiseert de Jeugdcommissie een Ouder-Kind toernooi. Meer informatie volgt binnenkort.
  • Hot Summer Toernooi: zaterdag 14 september vindt het gezellige Hot Summer Toernooi plaats. Het Hot Summer Toernooi is een invitatietoernooi waarbij je ook kunt inschrijven met een partner van een andere tennisvereniging. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven volgen binnenkort. 

 

Tennisles Jeugd & Senioren TC Born winterseizoen 2024-2025

Komend winterseizoen biedt Tennis Time Academy weer een attractief trainingsprogramma aan voor jeugd & senioren. De wintertraining van TC Born zal in het komende seizoen plaatsvinden op de All Weather banen van TC Panta Rhei in Limbricht. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden en de staat van de banen op ons eigen tennispark.

De lessen starten in oktober 2024 en lopen door t/m maart 2025.

  • Trainingslocatie is het tennispark van TC Panta Rhei.
  • De cursus betreft 18 lesweken.
  • Er is géén les in de basisschool vakanties en op feestdagen.
  • De lessen worden verzorgd door de trainers van Tennis Time Academy.
  • Trainingen zijn voor zowel jeugd als senioren.
  • Er kan ingeschreven worden voor groepen van 4 of 6 personen.
  • Als de groepen kleiner zijn dan 4/6 personen of groter dan wordt de factuur aangepast na overleg met de cursisten.
  • Groepen van 2 en/of privélessen op aanvraag.
  • Bij aanmelding training gaat u akkoord met het lesreglement.

 

* Inschrijving sluit op 22 september 2024.

 

Inschrijven: https://tennistime.plannedtennis.nl/inschrijven