You are not connected. The newsletter may include some user information, so they may not be displayed correctly.

Nieuwsflits 240913

Nieuwsflits 240913

 

‍Nieuwsflits


‍240913


 

 

 

Openstelling kantine


Ook in oktober willen we de kantine openhouden. Natuurlijk zijn we sterk afhankelijk van het weer. De najaarscompetitie loopt nog door tot begin november. Ook de wintertraining zal starten op de banen van TC Born. Zoals al eerder gemeld, wordt 20 euro vrijwilligersvergoeding uitbetaald indien er een dienst wordt vervuld. S.v.p. de lijst invullen, die in de kantine ligt. Verder willen we de jeugdcommissie een beetje ontlasten en vragen hulp op de zondagochtend. Dus wie graag overdag enkele diensten wil vervullen, kan dat doen op zondagochtend tijdens de competitie van de jeugd. Voor de momenten dat de kantinedienst volgens rooster niet is ingevuld, is het toegestaan om in overleg de kas op te halen en op basis van zelfbediening een drankje te nuttigen. Neem daarvoor contact op met degene die de voorgaande kantinedienst heeft vervuld. We hebben er alle vertrouwen in dat dit netjes verloopt.

 

 

 

Het scheiden van afval 


Graag vragen we jullie medewerking om het afval goed te scheiden. Op het terras staat een grote statiegeldcontainer voor plastic flesjes en blikjes. Indien andere zaken in deze container terecht komen, krijgen we problemen met het uitbetalen van het statiegeld. Ook voor glas, papier, PMD en restafval zijn er containers. Deze staan in de kantine met sticker voor het betreffende af-val. Het zou fijn zijn indien we allemaal meewerken aan het goed scheiden van het afval. Vooral bij de jeugd even opletten dat het scheiden netjes gebeurt. En bij twijfel toch maar bij het restafval gooien. Als we ons allemaal inzetten om afval goed te recyclen, dragen we bij aan een schoon en milieuvriendelijk tennispark.

 

 

 

Wintertraining


Om de continuïteit van de wintertraining te borgen, heeft het bestuur een structurele afspraak gemaakt met TC Panta Rhei voor het gebruik van hun all weather banen in Limbricht. Gelukkig zijn onze banen thans in een betere staat dan eerdere jaren. We weten echter niet hoe de banen zich in de winter zullen houden en ook het weer is onvoorspelbaar. Op verzoek van enkele ouders van jeugdleden trainen we in oktober nog in Buchten. Dit geldt dan voor zowel de senioren als de jeugd. Het houdt wel in dat bij regen of als onze banen niet bespeelbaar zijn, de training komt te vervallen. Vanaf november wordt er getraind in Limbricht. 

Inschrijving voor de wintertraining sluit op 22 september 2024.
Inschrijven: https://tennistime.plannedtennis.nl/inschrijven

 

 

Vooraankondiging ALV in november


Het bestuur wil graag dat zoveel mogelijk leden meedenken en mee beslissen tijdens de Algemene Ledenvereniging. Samen met jullie willen we op een constructieve manier de toekomst van onze tennisclub vormgeven. Tijdens de ALV zullen we zeker terugblikken op het afgelopen jaar, maar meer nog willen we de behoeftes, vragen en ideeën van onze leden bespreken. Zodat wij als bestuur ons beleid daar ook op kunnen afstemmen. Wij verzoeken jullie dan ook daar nu al over na te denken. Jullie inbreng wordt zeer gewaardeerd. Tijdig zullen we in een volgende nieuwsflits de definitieve datum bekend maken.

 

 

Continuering Dubbel Lidmaatschap


In 2024 heeft TC Born de mogelijkheid geboden lid te worden tegen een gereduceerde contributie voor tennissers die ook al lid zijn bij een andere tennisclub. Dit speciale lidmaatschap is in het leven geroepen voor één jaar. Vanwege de onduidelijkheid over de termijn waarop de renovatie van sportcomplex Het Anker zal plaatsvinden, heeft het bestuur besloten dit z.g. dubbellidmaatschap te continueren in 2025.