You are not connected. The newsletter may include some user information, so they may not be displayed correctly.

Samenwerking TC Born en TC Panta Rhei

Samenwerking TC Born en TC Panta Rhei
 
 
 

‍Nieuwsflits


‍241010


‍

Beste leden TC Born en TC Panta Rhei,

 

De besturen van TC Born en TC Panta Rhei hebben in de afgelopen periode gesproken en initiatieven aangezet voor een samenwerking op gebied van tennis. Beide verenigingen zoeken naar wegen om hun tennisleden een volwaardig tennis programma te kunnen aanbieden. We denken dat we dit in samenwerking beter kunnen dan alleen.  

Beide besturen hebben afgesproken dat we deze samenwerking in geleidelijkheid willen opbouwen waarbij we de behoeftes en wensen van leden goed willen meenemen. Dit betekent dat we op onderdelen gaan samenwerken en van tijd tot tijd evalueren hoe deze samenwerking zich ontwikkelt. 


  • TC Born heeft afgelopen winter voor trainingen gebruik gemaakt van de all weatherbanen van TC Panta Rhei. Ook deze winter zal de Tennis Time Academy voor zowel TC Born als ook voor TC Panta Rhei leden op de velden van TC Panta Rhei tennistrainingen verzorgen. Bij zomertrainingen op de velden van TC Born zijn TC Panta Rhei leden ook welkom. 
  • We zoeken samenwerking op het gebied van het organiseren van toernooien. TC Panta Rhei heeft meegewerkt aan de organisatie van het "TC Born Open Toernooi" waar ook vele leden van TC Panta Rhei aan hebben deelgenomen.  
  • TC Born heeft een ruime tennis jeugdafdeling en jeugd die zich aanmeldt bij TC Panta Rhei willen we graag met een lidmaatschap laten aansluiten bij de jeugd van TC Born. 
  • Verdere initiatieven voor samenwerking willen we op basis van behoeftes laten groeien. We denken daarbij aan gezamenlijke interne competities, wederzijdse aanvulling competitieteams, gebruik van banen over en weer etc. 
  • De samenwerking is alleen voor tennis en staat geheel los van de padel activiteiten bij TC Panta Rhei.  


We hopen jullie hiermee te hebben geïnformeerd en kijken uit naar de verdere ontwikkeling van de samenwerking. 


Voor het laatste nieuws betreffende de Gemeente & Het Anker klik hier.

 

Met vriendelijke groet 

 

Bestuur TC Born, 

 

Bestuur TC Panta Rhei