You are not connected. The newsletter may include some user information, so they may not be displayed correctly.

Vrijwilligers voor OLS

Vrijwilligers voor OLS

‚ÄćNieuwsbrief


‚ÄćVrijwilligers voor OLS


 

‚ÄćÔĽŅ

Beste leden,


Al eerder hebben wij kort aandacht besteedt aan het OLS. Bij deze de officiele brief vanuit de organistatie. 

Help Harry en Jos mee met onze schutterij om er een geslaagd OLS van te maken!

Via de link in de brief van de organisatie kun je je opgeven voor bepaalde werkzaamheden en ook reeds het tijdstip op verschillende dagen aangeven. 

Wil je je samen met tennisvrienden opgeven (bijvoorbeeld met je competitie team), dan overleg even samen waarvoor jullie je opgeven en bepaal samen de data en tijdstippen en geef even aan dat jullie samen willen helpen. 


Steun het OLS en daarmee ook indirect TC BORN die meedeelt in de winst van het festijn.

LET OP! KIESBIJ VERENINGING TC BORN! Ook als familieleden, vrienden en kennissen  mee willen helpen. Ze mogen dit ook doen onder de vlag van TC BORN en zij hoeven geen lid te zijn van TC BORN om te werken voor TC BORN.


Wij hopen veel leden te zien tijdens het OLS want lukt het niet om te helpen; dan kom gerust naar de optocht kijken en er eentje drinken.


Groet,


Harry en Jos


-----Geachte vrijwilliger, 

 

Zondag 2 juli 2023 barst het Oud Limburgs Schuttersfeest weer los! Het evenement zal georganiseerd worden door Schutterij St. Martinus Born, die medio 2022, na een zinderende finale, de felbegeerde Um mee naar huis mocht nemen. Na 121 jaar heeft de schutterij den Um, weer naar Born gebracht! 

 

Een evenement van de grootte van het OLS kan alleen georganiseerd worden met de hulp van vrijwilligers. De organisatie zoekt dan ook mensen die zich in willen zetten om samen met Schutterij St. Martinus dit evenement te laten slagen. Wij zijn dus op zoek naar jullie. We gaan er samen voor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt! De organisatie zoekt niet alleen vrijwilligers voor het OLS zelf maar ook voor evenementen vóór en na 2 juli zijn vrijwilligers nodig. De eerste stap is gezet. Wij hebben ons als vereniging aangemeld om vrijwilligers te werven voor het OLS 2023 in Born. 

 

Meld je aan en steun onze vereniging! 

Het OLS winnen is een geweldige prestatie en het organiseren van het OLS  is een grote eer. Dat kan een schutterij niet alleen. Dat doen we samen met verenigingen, met mensen uit de gemeenschap, uit de hele regio. Iedereen kan meewerken om dit evenement te doen laten slagen. Als vereniging willen wij hier ook een bijdrage aan leveren.  

Naast het feit dat je bijdraagt aan één van de grootste culturele volksfeesten in Limburg steun je, bij een positief saldo, ook je eigen vereniging financieel. Een gedeelte van de eventuele opbrengst gaat namelijk direct terug naar het verenigingsleven. 

 

Niet onbelangrijk, bij een positief saldo spek je onze clubkas, maar als vrijwilliger krijgt je onderstaande ervoor terug: 

  • Een onvergetelijke ervaring als vrijwilliger¬†

  • Je bent onderdeel van het grootste cultureel historisch volksfeest van Nederlands- & Belgisch Limburg¬†

  • Lunch, frisdrank, Koffie of Thee tijdens werk¬†

  • Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van de voorbereidingen voor het OLS via de¬†Socials¬†& Nieuwsbrief¬†

  • Een OLS 2023 T-shirt¬†

  • Een feestavond voor alle vrijwilligers¬†(7 juli 2023)¬†

 

Motiveer ook vrienden, kennissen, familie en bekenden! 

We zouden het tof vinden dat jij je gaat aanmelden als vrijwilliger. Maar je kunt meer voor onze vereniging betekenen. Vraag vrienden, kennissen, familie en bekenden om ook vrijwilliger te worden. Zij kunnen bij de aanmelding aangeven dat ze voor onze vereniging als vrijwilliger actief zijn. Vraag dus je vrienden, kennissen, familie en bekenden om ook een steentje bij te dragen aan het OLS en daarmee het verenigingsleven. 

 

Aanmelden is heel erg makkelijk. Klik hier of scan de QR code en het aanmelden kan beginnen.  

 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur