Zelf invullen van kantinediensten.

Zelf invullen van kantinediensten.

‍Nieuwsbrief


‍Kantinediensten


‍

Beste leden,

 

Het nieuwe seizoen staat weer op het punt van beginnen en dus zal ook onze kantine weer bemenst moeten worden.

Zoals ieder jaar zijn voor de competitiespelers de diensten ingepland (zie Planner). Uiteraard kan er onderling in een team worden geruild. Geef dit wel ff door aan de webmaster.


Tijdens de ALV is besloten dat de niet competitie spelende leden weer de mogelijkheid krijgen om zelf een dienst te plannen. Deze optie blijft mogelijk tot en met 31 mei.

In eerste instantie kan tot 31-07 worden gepland. Vanaf 1 mei kan tot het einde van het seizoen worden gepland.


De leden die hier geen gebruik van maken worden verzocht om het  enquete formulier in te vullen onder [Formulieren].Vul je het enquete formulier niet in dan word je ook ingedeeld. Uiteraard hoeven de leden die al ingedeeld zijn dit formulier niet in te vullen.


Attentie: De diensttijden tijdens de competitie voor de vrijdag en zaterdag zijn gewijzigd.

Vrijdagavond loopt de dienst van 18.30 - 22.30. Dit om al koffie te zetten voor de teams. Na 22.30 kun je de dienst overdragen aan een nog aanwezig team(lid).

Zaterdag draaien we maar 1 dienst van 12.30-16.30. Daarna mag je de dienst weer overdragen aan een aanwezig team(lid). Als je de

dienst overdraagt vul dit dan in op het formulier in het tasje.

Zondag is er geen dienst meer. De ouders van de aanwezige jeugd-teams doen de bardienst.


Gaarne het enquete formulier onder [Formulieren] invullen. Hierin kunt u aangeven of u een kantinedienst wilt draaien en zo ja wat zijn de vakantie perioden en welke dagen u geen dienst wilt draaien.


Groet,

Jos Coenen

 

webmaster@tcborn.nl