You are not connected. The newsletter may include some user information, so they may not be displayed correctly.

Nieuwsbrief Maart 2022

Nieuwsbrief Maart 2022

‍Nieuwsbrief


Start seizoen


B‍este leden,

 

Het land is weer open en ons zomerseizoen gaat volgende maand weer van start. Er zijn een aantal belangrijke zaken te vermelden:

  • Door de vorst van vorige week zijn onze banen helaas onbespeelbaar geworden doordat de banen heel zacht zijn geworden en de lijnen door de vorst naar boven zijn gedrukt. Daardoor is het te gevaarlijk geworden om op te spelen en worden de banen ook onnodig beschadigd. Daarom zijn de banen per direct gesloten en kan er ook helaas niet getraind worden op ons park.
  • Verder bereikte ons het bericht, dat de enige nog bestaande groeve in Europa waar onze  Canada Ten  werd gedolven, gesloten is. Importeren uit de VS is onbetaalbaar dus krijgen we dit seizoen een andere toplaag op onze banen.  Dit materiaal komt pas 25 maart binnen zodat het voorjaarsonderhoud pas in de week van 28 maart zal gebeuren.
  • Zondag 3 april staat het openingstoernooi gepland dus reserveer die datum alvast in jullie agenda. 
  • Wij gaan 2 parkopknapdagen organiseren waarbij wij hopen op een goede opkomst.  Zaterdag 19 maart om alles klaar te maken voor het voorjaarsonderhoud en het park bladervrij te maken. Zaterdag 2 april  om het park en de banen voor de opening in orde te maken. Dus reserveer daarvoor ook een plekje in jullie agenda van 9 tot 12 uur.
  • Verder heeft de gemeenteraad besloten op haar laatste vergadering voor de verkiezingen dat een renovatie van Het Anker definitief akkoord is. Het basisplan is akkoord en er zijn nog mogelijkheden om naar de wensen van de verenigingen te luisteren. In het basisplan zijn voor TC Born 4 nieuwe all weather en een eigen kantine grenzend aan de Horeca van Het Anker opgenomen. Wij als bestuur hebben als uitdrukkelijke wens een 5e baan en gaan ook de optie bekijken voor de aanleg van 2 padelbanen. Zodra wij hier meer van weten zullen wij een ALV uitroepen om eventuele plannen nader toe te lichten.
  • De competitie gaat begin april ook weer van start en de uitgifte van de ballen zal zondag 3 april om 14 uur gebeuren. Dus captains als je verhinderd bent, dan stuur een ander teamlid die dag.
  • De banenplanner zal ook gehandhaafd blijven zodat iedereen van te voren zijn baan kan reserveren en niemand meer op een baan hoeft te wachten.
  • Dit jaar in juni bestaan we 45 jaar als TC Born. Dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zowel de jeugd- als de activiteiten commissie zullen iets gaan organiseren en nadere info volgt.
  • Als gevolg van de problemen in bepaalde periodes van het seizoen de kantinebezetting rond te krijgen is besloten om dit als volgt te organiseren: we beginnen het seizoen met de deelnemers aan de voorjaarscompetitie die verplicht worden ingedeeld. Verder krijgen alle niet competitie spelende leden bij het begin van het seizoen een mail om zich expliciet af te melden voor de kantinedienst. Overige leden kunnen aangeven in welke periode/ avonden zij niet kunnen en daarna worden zij gewoon ingedeeld. Mochten er nog diensten overblijven dan gaan we een deel van de deelnemers aan de najaarscompetitie verplicht indelen. Daarnaast heeft het Bestuur besloten dat er per seizoen maximaal 2x betaald kantinediensten gedraaid kunnen worden.
  • Hierbij zijn jullie op de hoogte over de laatste gebeurtenissen. Tot binnenkort tijdens een parkopknapdag of op de baan.

Groet, Jos