Tennis Club Born

Open Toernooi TC Born commissie

 

Susan Resing Wedstrijdleider

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Josette Drummen Toernooileider 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Manon Resing PR & Communicatie   
Daniël Vermeulen Food & Hospitality   
Roy Raven Sponsering & tombola   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elk jaar organiseert deze commissie het Open Toernooi van TC Born.
Het toernooi vindt elk jaar plaats in jaarweek 28. Dit jaar van 8 juli tot en met 14 juli 2019. Het is een goedgekeurd KNLTB toernooi.

De categorieën waarvoor ingeschreven kan worden zijn voor niveau 4 en 5: HD, DD, GD 17+. Voor niveau 6 en 7 de categorieën HD, DD, GD 30+.

De hele week staat TC Born in het teken van dit toernooi. Er wordt aangevangen in poule wedstrijden en verder gespeeld volgens een afvalschema.

Op vrijdagavond is er traditiegetrouw een gezellige avond waarbij de tombola een prominente rol heeft. Er kunnen dan ook grote en kleine prijzen gewonnen worden.

Op zondag worden de finales gespeeld waarbij we hopelijk met een prachtig zonnetje in de lucht kunnen genieten van al het moois wat onze spelers te bieden hebben.

De commissie is vooral gericht op een gezellig toernooi, waarbij alle ingeschreven spelers aan hun trekken komen om voldoende wedstrijden te kunnen spelen en na de wedstrijd deze onder het genoot van een hapje en drankje kunnen nabespreken.

Daarnaast is er elke avond voldoende muziek, vertier, lekkere hapjes op het terras bij de tennisbanen. Tevens raden we alle inwoners van Born aan om op de finale dag aanwezig te zijn. Immers dan zullen de " sterksten" hun kunsten laten zien.