Tennis Club Born

Kantine weer open

IMG 1787Vanaf 1 juli mogen de sportkantines weer open onder strikte voorwaarden.

De kantinecommissie heeft hiervoor dit protocol opgesteld. Hierbij een korte update van de regels vanaf 1 juli.

  • Het terras gaat weer open en we kunnen bestellingen doen aan het loket bij de deur. De kantine zelf blijft dus nog gesloten. Naast de deur wordt een afruimtafel geplaatst waarop de lege glazen kunnen worden gezet. Verder moet er voortaan contactloos worden betaald en is contante betaling niet meer mogelijk. Wij adviseren u om zoveel mogelijk met de bonnenkaarten te betalen of met pin.
  • Wij hebben besloten om geen zomersluiting te doen dit jaar en tevens zal de kantine dit jaar ook op zaterdag en zondag van 10.30 tot 14.30 geopend zijn. Dit om zowel de gederfde inkomsten van de eerste maanden iets goed te maken maar vooral ook om alle leden de gelegenheid te geven om hun bar borg terug te verdienen. Inschrijving van de kantinediensten kan vanaf nu reeds voor de maanden juli en augustus onder [Kantinediensten]. Zijn deze volgepland dan openen we september en oktober. De competitie teams worden dit seizoen dus niet automatisch ingepland.
  • Op het terras worden zitjes gemaakt van maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Men moet zich om te tennissen vooraf aanmelden via de planner op de site. Dit kan gecontroleerd worden door de gemeente en dient strikt nageleefd te worden. Vul bij dubbelspel alle 4 de namen in de planner; 2 namen in blok 1 en 2 namen in blok 2. Jullie hebben hiermee automatisch tot 1 uur na afloop van jullie speeltijd ook gereserveerd voor het terras. Bij weinig mensen mag je gerust blijven zitten maar bij drukte worden jullie geacht plaats te maken voor de volgende leden.
  • Tijdens het dubbelspel moet men nog steeds 1,5 meter afstand bewaren tot elkaar.
  • De Kantine en de kleedkamers blijven gesloten met uitzondering van de personen die kantinedienst hebben.Er is voor nood 1 wc geopend in de kleedruimtes.


Wij als bestuur volgen de verdere ontwikkelingen natuurlijk op de voet en als wij nieuws hebben, dan informeren wij jullie natuurlijk weer.

Hebben jullie nog vragen dan stel deze gerust via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hopende jullie hiermee wederom voldoende te hebben ingelicht namens het bestuur. Blijf gezond!

Groet,
Jos


Kantinedienst Plannen

IMG 1787

Inloggen

Username = knltb-pasnr.

Open Toernooi TC Born

facebook icon preview