Tennis Club Born

Protocol openstelling kantine en terras T.C. Born

Het terras van de kantine gaat weer open vanaf maandag 7 juni onder strikte voorwaarden. Voor sportkantines en terrassen gelden dezelfde voorwaarden als bij de Horeca. Hierbij een korte update van de regels vanaf maandag 7 juni

  • Het terras gaat weer open en we kunnen bestellingen doen aan het loket bij de deur. De kantine zelf blijft dus nog gesloten omdat iedereen dan bij het betreden van de kantine een mondkapje dient te dragen en wij denken dat dit in de praktijk niet gaat werken. Naast de deur wordt een afruimtafel geplaatst waarop de lege glazen kunnen worden gezet. Verder moet er wederom contactloos worden betaald en is contante betaling niet meer mogelijk. Wij adviseren u om zoveel mogelijk met de bonnenkaarten te betalen.
  • Op het terras worden zitjes gemaakt van maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand van elkaar en het terras dient uiterlijk 22.00 leeg te zijn tot nadere versoepelingen volgen.
  • Wij hebben besloten om geen zomersluiting te doen dit jaar voor de kantine. Inschrijving van de kantinediensten kan vanaf nu reeds voor de maanden juni en juli t/m de aanvang van het open toernooi op 12 juli. Is deze periode volgepland dan gooien we de volgende maanden open. De competitie teams worden dit seizoen dus niet al automatisch ingepland maar mochten we de diensten niet goed gevuld krijgen dan gaan we deze alsnog inplannen.
  • Leden met een kennismakingsabonnement hebben geen barborg betaald en zijn in eerste instantie uitgesloten van het draaien van kantine diensten. Mochten we de diensten niet goed gevuld krijgen dan gaan we deze leden alsnog vragen of ze een dienst willen draaien tegen een vergoeding van 25 euro per dienst. Ook kan de barborg gedoneerd worden om zo de club te steunen door af te zien van de inning van de barborg. Geef dit aan op het formulier.
  • De toiletten en kleedkamers zijn weer geopend vanaf 7 juni maar de douches blijven tot nader order gesloten. Dit omdat er eerst een uitvoerige legionella test moet plaatsvinden.
  • Een kantinedienst draaien betekent niet alleen wat drankjes inschenken en verder niets uitvoeren. In de kantine ligt een heel handboek welke activiteiten tijdens een kantine dienst allemaal moeten worden uitgevoerd. Ook vinden jullie in de volgende bijlage een aantal zaken die verbeterd kunnen worden met betrekking tot het draaien van de kantine en het gebruik van de kantine.
  • Men moet zich om te tennissen vooraf aanmelden via de planner op de site. Dit kan gecontroleerd worden door de gemeente en dient strikt nageleefd te worden. Vul bij dubbelspel alle 4 de namen in de planner; 2 namen in blok 1 en 2 namen in blok 2.
  • Tijdens het dubbelspel moet men nog steeds 1,5 meter afstand bewaren tot elkaar.