Tennis Club Born

Beste teamcaptains,

Zoals kenbaar gemaakt kunnen we tijdens de competitie alleen in de kantine voor aanmaken verlichting / scorebordjes / EHBO doos en cool packs.
Per 1 oktober wordt onze kantine (tegen betaling) beschikbaar gesteld aan Het Anker als eventuele  wacht locatie voor ouders van zwemkinderen. Dit omdat het Anker in haar eigen ruimte maar een beperkt aantal mensen kan onderbrengen. .Ook de Horeca is dicht bij Het Anker en deze ruimte is ook een wacht locatie.  Ouders zullen met mondkapjes op naar hun stoel worden begeleid en moeten daar de gehele les blijven zitten. Toezicht hierop wordt gedaan door Het Anker. 
Voor alle duidelijkheid: het is sporters niet toegestaan om gebruik te maken van deze voorzieningen omdat het dan opgevat wordt als sportkantine en deze zijn gesloten.
Deze email is puur ter informatie zodat jullie niet denken wat doen er nu wel mensen in onze kantine terwijl wij buiten moeten staan?
Ik zou als het regent adviseren om de parasols op te zetten zodat onder het afdak en de parasols voldoende afstand kan worden gehouden.
Ik besef dat het minder gezellig wordt dan wij vooraf gedacht hadden maar het is niet anders. Volgen we de regels niet op dan krijgen we boetes en daar zitten wij met zijn allen ook niet op te wachten.
Veel succes met het vervolg van de competitie.
Groet,
Jos