Tennis Club Born

Nog net op tijd....

Flyer tennistoernooi 2021kwam Mark Rutte met versoepelingen, die groen licht lijken te geven voor het organiseren van het Open Toernooi van TC Born in 2021. 


Tot op heden zijn de toernooien tot en met week 26 geannuleerd door de KNLTB.

Zouden wij in week 28 dan een van de eerste toernooien zijn die door zouden kunnen gaan? We hopen het van harte!! 

Op basis van de routekaart van het kabinet gaan we er op dit moment vanuit dat ons toernooi door kan gaan dit jaar. We hebben daarom als commissie besloten dat als de maatregelen het toelaten we het toernooi met veel plezier weer organiseren. Hierin staat de veiligheid van iedereen uiteraard voorop! Half juli hebben naar verwachting de meeste mensen hun (eerste) vaccinatie gehad. Daarnaast zal het tennispark Corona-proof worden gemaakt en worden de Coronamaatregelen volledig in acht genomen.


Daarom is vanaf heden de inschrijving via deze link mogelijk. Na 1,5 jaar geen wedstrijden meer spelen kan het eindelijk weer! Dus schrijf je snel in, want VOL=VOL. De inschrijving sluit op vrijdag 2 juli.

De enige máár die er in deze coronatijd genoemd moet worden, is dat de commissie dit jaar in zijn recht staat om het toernooi (last minute) te cancelen, mochten de Coronacijfers of Coronamaatregelen daar aanleiding toe geven.

Mochten er twijfels bestaan ten aanzien van je inschrijving in relatie tot Corona, dan neem gerust contact met ons op (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).  

Ken je mensen die ons nog toernooi nog niet kennen, stuur deze mail vooral door en spreek het rond!

We hopen jullie te verwelkomen in week 28!

Met vriendelijke groet,
Toernooicommissie TC Born