Tennis Club Born

Aan- en afmelden

Lid worden van TC Born kunt u door het invullen van het Inschrijfformulier TC Born. De benodigde pasfoto, een digitale versie met voldoende pixels (selfie) mag ook, moet u bezorgen/mailen bij onze ledenadministrateur:

Dhr. Ben Resing Gaarstraat 64

6121 HG Born

tel: 046-4859885

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aanmeldingen na 1 juli van het seizoen krijgen een contributiekorting van 30% (alleen op het contributiebedrag). Bij het aanmelden wordt eenmalig €15,- in rekening gebracht.

Afmelden als lid van TC Born moet vóór 1 februari schriftelijk gedaan worden bij het secretariaat, postbus 24, 6120 AA Born of via het afmeldingsformulier op de site. Wilt u nadere informatie stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Contributiebijdrage

De contributie voor het lidmaatschap bedraagt voor het seizoen 2018:

Junioren: € 65,00

Senioren: € 140,00 (exclusief € 25,00 bardienstborg).

Studentenlidmaatschap:  korting van 25% op het contributiebedrag.

De spelregels zijn als volgt:

- Aantonen van collegekaart of inschrijving studie.
- Leeftijdscategorie 18 tot 24 jaar.
- Gezinskortingsregeling voor student komt te vervallen.
- Korting geldt alleen op contributie bedrag en niet op de barborg.
- Na einde studie of vervroegd beëindigen vervalt de reductie. 


Betalingswijze

Op de Algemene ledenvergadering van 14 januari 2018 is gemeld dat de ledenadministratie overgaat van het huidige systeem (PC Leden) naar een online systeem van de KNLTB (KNLTB Club). Dit systeem biedt mede de mogelijkheid om de inning van contributies, trainingsbijdragen en competitiebijdragen te verzorgen voor TC Born.

Daarom zal dit jaar de inning van deze bedragen worden uitbesteed aan KNLTB Collect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: KNLTB Collect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel voor de leden als voor TC Born voordelen op. Het voordeel voor de leden is het gebruiksgemak waarmee betalingen voldaan kunnen worden.

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?
KNLTB Collect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over. KNLTB Collect zal via SMS en e-mail betaalverzoeken sturen aan alle leden. Zorg er daarom voor dat onze ledenadministrateur Ben Resing (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) de juiste gegevens van u heeft. Door op een link te klikken in de e-mail komt u op uw persoonlijke betaalpagina van KNLTB Collect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u kiezen om uw contributie in één keer of in termijnen te betalen. Betalen in één keer gaat via iDEAL. Betalen in termijnen (2) kan alleen via automatische incasso. De kosten voor betalen in 2 termijnen bedragen €2,50 per termijn voor totaalbedragen boven €150. Voor totaalbedragen onder €150 zijn deze kosten €1,50 per termijn. Bij betaling via iDEAL betaalt u niets extra en u kunt zelf bepalen wanneer u het bedrag gaat overmaken (binnen de betalingstermijn natuurlijk)

Zoals gemeld op de ALV zal indien men niet betaalt per automatische incasso of iDEAL €25 aan administratiekosten in rekening worden gebracht.
Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal worden verstrekt aan KNLTB Collect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor KNLTB Collect en u als clublid. Dit is noodzakelijk voor de verwerking van de betalingsgegevens. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens, artikel 8. U als clublid kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande neemt u dan contact op met onze penningmeester Kees van Breemen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).


Introductieregeling

TC Born biedt haar leden de mogelijkheid om incidenteel te gaan tennissen samen met een niet lid.
Hiervoor moet een introducékaartje worden gekocht in de kantine.

Introducékaartjes zijn alleen geldig op de aangegeven datum. De kosten bedragen €5 per stuk.
Tijdens de openingstijden van het clubhuis kunnen ze bij het dienstdoende TC Born lid (kantinedienst) worden gekocht. Of (eventueel) de dag/avond voorafgaande aan de gewenste gebruiksdag.
Als het clubhuis is gesloten kunnen de kaarten ook worden gekocht bij sportpark ‘t Anker. (Indien ook het sportpark is gesloten moet achteraf het introducékaartje worden verrekend).
Het introducékaartje moet worden gebruikt als “afhangpasje” volgens het aangeven baanreglement.

Zodra de competitie is afgelopen en totdat de clubkampioenschappen beginnen is het ook mogelijk om als lid vanTC Born op onze tennisbanen te tennissen met leden van één van de zusterverenigingen in de gemeente Sittard-Geleen. lees Tennis bij andere clubs
Opmerking: Indien mensen eens willen kennismaken met de tennissport kunnen zij ook een introducékaartje kopen.


Kantinedienst

De kantinebezetting in ons clubhuis Smash-Inn wordt geheel door eigen seniorleden verzorgd. Op doordeweekse dagen (ma-vr) is de dienst van 19.00 tot 23.00 uur. In de weekends tijdens de 7 competitieweken worden op zaterdag 4 en op zondag 2 diensten gemaakt van 4 uur. Na de competitie is de kantine op zaterdag en zondag gesloten met uitzondering van geplande activiteiten. De competitieteams worden verplicht ingepland. Niet-competitie spelende leden kunnen hun eigen kantinedienst plannen middels de katinedienstplanner op de siteOp de dag dat de kantinedienst wordt gedraaid ontvangt u een tasje van uw voorganger (of u haalt dit op bij de tasjescoordinator als het de eerste dienst van de week is)  met wisselgeld en consumptiebonnen. Na het beëindigen van de dienst tekent u het formulier af dat in het tasje zit, daarna wordt de € 25,00  bardienstborg overgemaakt op uw bankrekening. U draagt het tasje vervolgens over aan uw opvolger of aan de tasjes-coördinator als het de laatste dienst van de week is.

De tasjescoordinator is Hub Lenssen, Minerva 14 Born. Tel.:046-4851577