Open Toernooi Commissie

 

Edwin Liebregts Toernooileider
Harry Verjans  
Sjaak Jacobs  
Channa Verjans  
Mirjam Aarts  
Marian Lamberigts  
Patrick Voets  
   
Albert Lamberigts      Ondersteuning
Manon Flos Ondersteuning
   
 Contact  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Open Toernooi TC Born

Het Open Toernooi TC Born is een officieel KNLTB toernooi. Er wordt volgens formele regels getennist en de wedstrijduitslagen tellen mee bij de KNLTB ranking van de speler. Ook als je net begonnen bent met tennissen, kun je meespelen. Je kunt inschrijven voor de Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel (GD, DD en GD). Op basis van de speelsterkte schrijf je in voor de categorieën 4 t/m 8. Heb je een speelsterkte 6, dan schrijf je in voor de categorie 6 of hoger (4 of 5). De speelsterkte van de dubbelpartner is medebepalend. Heeft deze de speelsterkte 5, dan schrijf je minimaal in voor de categorie 5. In principe zoek je zelf een dubbelpartner Heb je geen dubbelpartner, meld je dan op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Wij gaan dan voor jou op zoek.

De sportieve speelweek

In 2024 vindt het toernooi plaats in de week van 8 t/m 14 juli met op de zondag de finales. Elk koppel speelt in ieder geval twee wedstrijden. Je kunt één verhinderdatum opgeven. In het finale weekend dien je sowieso beschikbaar te zijn. Als je geen wedstrijd wint, val je af in de strijd voor de finale. Je kunt natuurlijk de hele week blijven genieten van alle wedstrijden en meedoen aan de andere activiteiten.

Gezelligheid en vertier op en rond de baan

Het toernooi heeft naast een prestatieve kant ook vooral een gezelligheidskarakter met zeven dagen tennis en een afsluitende BBQ. Het inschrijfgeld is €12,- inclusief de BBQ op zondag. Bij de BBQ is ook plek voor introducés, uiterwaard tegen betaling. Dus ook familieleden zijn welkom bij de afsluiting.  Het is een prestatief toernooi, maar zeker in de categorie 8 is meedoen belangrijker dan winnen. Bij het Open Toernooi gaat het vooral om de gezelligheid. Dat er ook echt gestreden wordt om een finaleplaats, maakt het extra aantrekkelijk.